Entradas

Imagen
El Penedès és una de les regions més riques i diverses de l’Europa vitivinícola, i la zona de més producció i projecció internacional de Catalunya. Això és conseqüència de la qualitat dels seus productes i del dinamisme de la seva gent.  L’objectiu de la producció agrària ecològica és l’obtenció de productes de màxima qualitat tot respectant el medi ambient i potenciant la fertilitat dels sòls agrícoles. No utilitza productes químics de síntesi (adobs químics, plaguicides, etc.), limita les pràctiques agressives, evita qualsevol forma de contaminació i millora la qualitat del producte final. El factor diferencial dels vins i caves ecològics és, doncs, la matèria primera: el raïm prové de cultius ecològics certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica. El sector dels vins i caves ecològics esdevé líder d’un model de producció que comporta millores econòmiques i mediambientals i que veu créixer la demanda dels seus productes en els mercats més importants de tot el món.
De…
Imagen
ENTREVISTA DE RAÏMIVI A RUBINETTI

 DE MARIAN I MARISOL A ASHA I JEANNETTE







Imagen
LA FIRA INTERNACIONAL D’EMPRESES SIMULADES

Us informem que els propers dies9,10 i 11de març Raïmivi Sefed SAS serà present a la12aFira Internacional d'Empreses Simulades que es celebrarà al recinte de Montjuïc, de Barcelona.
Ens podreu trobar a l’estand número A-111, dimecres i dijous, de 10.00h a 18.00h i divendres, de 10.00h a 14.00h i estarem encantats que ens passeu a visitar per tal de conèixer-nos personalment, ja que això permetrà fer més agradables i fluïdes les nostres relacions comercials.
Durant els esmentats dies, us presentarem en exclusiva les darreres novetats de Raïmivi: els perfums per a homes i per a dones amb els aromes de les varietats de raïm més flairoses i sensuals que es cultiven a les nostres finques, els deliciosos vinagres aromàtics especialment creats per als amants de la cuina actual i l’exquisit cava rosat “Rosalia” elaborat per complaure el paladar dels qui volen gaudir d’un escumós refrescant sense renunciar a l’alta qualitat que caracteritza els nostr…

JORNADA ENOTURÍSTICA 21 DE NOVEMBRE

Imagen
El passat dia  21 de novembre varem rebre a les nostres instal·lacions a tres grups de companys de SEFED’s de Barcelona (Modular Sefed, Glups i Protec Laboral),  tant ells com nosaltres vam gaudir  d’una jornada d’enoturisme a les nostres instal·lacions.
La presentació va estar tot un èxit, amb una passejada pel món del vi, amb un tast inclòs i una explicació de les etiquetes més curioses del mercat, per donar un to humorístic i divertit a la presentació.




Tot seguit vam fer una caminada a les finques i vinyes més properes  al nostre centre, on ens van mostrar les varietats autòctones del Penedès, tot admirant un paisatge increïble.



La caminada va continuar amb la visita a les instal·lacions de “Bodegues Torres”,  on vam poder gaudir d’una ruta guiada per totes les instal·lacions i per uns moments vam tornar als orígens del vi de nostra terra. Unes bodegues increïbles, un ambient acollidor i uns documentals a les seves bodegues subterrànies que et posaven la pell de gallina, únics. Varem v…

JORNADA ENOTURÍSTICA a RAÏMIVI

Imagen
Divendres21de novembrecompartiremla segona JORNADAENOTURÍSTICA amb alguns dels clientsque enshancompratlanostrapromociód'octubre, "El millorMaridatgeperla Tardor".

L'actecomençaràa les9 delmatía les nostresoficinesde Vilafranca delPenedès.

Rebrem elsclientsconvidatsielsalumnes/treballadors deRAÏMIVI elsfaranlaPresentació de l'empresa.
Elsacompanyaremtotde fentuna caminadapercaminsruralsentreles vinyesfinsarribara lesBODEGUESTORRESonfaremuna visitaa lessevesinstal·lacions.

Detornadaseguirem passejant peltradicionalpaisatgepenedesencmentreelsexpliquemelprocésde cultiude lavinya, finsarribar ales nostresinstal·lacions.
Esperem que la visita sigui un èxit i tots els participants gaudeixin de l'experiència.


TORNAR ALS ORIGENS DEL CULTIU I FERMENTACIÓ DEL VI

Imagen
Davant del canvi climàtic que esta patint el nostre planeta, la vinya i el seu procés s'està veient afectat i cal cercar noves zones de cultiu i vinificació ons'alteri el menys possible per obtenir uns vins d'alta qualitat. Amb aquesta filosofia neix "Castell d'Encús" una aposta de futur de l'enòleg Raül Bobet l'any 2001. El celler Castell d'Encús és caracteritza per la combinació de la recuperació de tècniques antigues i tradicionals, datades de l'edat mitjana, amb la tecnologia més moderna i avançada. Pel que fa al respecte del medi ambient no empren cap herbicida, insecticida, ni fungicida, a excepció dels permesos en l’agricultura orgànica. El celler ha estat el primer en utilitzar en tots els seus processos la transferència calor fred de l’energia geotèrmica en un esforç per minvar la despesa energètica i per tant l’ impacte mediambiental. A la finca hi han plantades 23 hectàrees en alta densitat de varietats tals com el Cabernet Sauvignon, …

Els DISSENYS MÉS INTRESSANTS D'AMPOLLES DE VI

Imagen
La majoria de les persones fixenmolt en les etiquetes i presentacions de les ampolles de vi i cava. Els noms, etiquetes i la pròpia ampolla són per si mateixos important elements comunicatius que poden cridar l’atenció del públic per una banda a la vegada que transmeten la identitat del propi vi i els valors del celler.


El Xitxarel•lo (Celler: Martí Serdà) (Disseny: Albert Virgili)
Una marca i disseny divertit i gamberro a parts iguals fan d’aquesta ampolla estampada una oda als renecs del català. Com ells diuen és un vi “insultanment deliciòs” i com ja imaginareu pel joc de paraules del nom és un 100% xarel•lo



Altavins (Celler: Altavins) (Disseny: Sr. Estudi)
Interessant el procés de creació de la tipografia de les etiquestes dels vins d’aquest celler fet amb terra procedent de les pròpies vinyes. Or en els premis de disseny Laus 2013.


Vi novell 2013 (Celler: Masroig) (Disseny: Atipus)
Cada any el Celler Masroig ens sorprenen amb un disseny diferent i popular pel seu vi de l’any. Aquest an…