SEFED RAÏMIVI

BENVINGUDES I BENVINGUTS A RAÏMIVI, SAS

Tota la informació  reflectida en aquest bloc,  és fictícia, i forma part d’un projecte educatiu, de simulació d’empreses.

L’EMPRESA

RAÏMIVI, SAS, va iniciar la seva activitat l’any 1987 a Vilafranca del Penedès. Va ser una de les empreses simulades pioneres a Catalunya i a l’Estat Espanyol.
La continuïtat en el prestigi i la serietat d'aquesta empresa queden garantides marcant la personalitat dels nostres vins, seleccionant les millors terres de vinyars de la finca Raïmivi. Tots els nostres productes tenen una gran qualitat, ja que els nostres enòlegs investiguen per poder desenvolupar completament els aromes i el bouquet i desenvolupar l'optimització del producte.
La implantació en el mercat espanyol es concentra en l'alta i mitja restauració i en botigues especialitzades, deixant de banda les grans superfícies comercials.

Tradició, constància i una dedicació exclusiva en l'elaboració de vins, caves i brandis genuins són les bases que empra RAÏMIVI per mantenir el prestigi en els seus mercats, sobretot en països de la Unió Europea (com França, Alemanya, Suïssa, Itàlia, Àustria, entre d’altres...)
LES NOSTRES INSTAL·LACIONSLes nostres instal·lacions es troben en un edifici industrial Vilafranquí. Antigament eren una fàbrica d’alcohol, construïda l’any 1941 d’acord amb el projecte de Josep M. Miró i Gibernau. Posteriorment va ser rehabilitada per reconvertir-la en la seu de la nostra empresa.
LA NOSTRA FINCA

La nostra finca, està situada a Pacs del Penedès, a peu de Caves té una extensió total de 210 hectàrees.
Conreem les diferents vinyes amb les tècniques vinícoles més avançades i exigents, animats sempre per una responsable preocupació mediambiental.


Sabem que el secret de l'elaboració dels grans vins rau en la combinació harmònica de les millors varietats amb el clima i el sòl adequats; i és per aixó que ens dediquem a l'envelliment del vi i el cava mitjançant procediments completament artesans, aquest últim segons el clàssic i tradicional "methode champenoise".
  
Esperem que us animeu a provar els nostres productes per descobrir nous colors, aromes i sabors.

Entradas populares de este blog

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI

PROMOCIÓ VIJAZZ