LA FIRA INTERNACIONAL D’EMPRESES SIMULADES


Us informem que els propers dies 9,10 i 11 de març Raïmivi Sefed SAS serà present a la 12a Fira Internacional d'Empreses Simulades que es celebrarà al recinte de Montjuïc, de Barcelona.

Ens podreu trobar a l’estand número A-111, dimecres i dijous, de 10.00h a 18.00h i divendres, de 10.00h a 14.00h i estarem encantats que ens passeu a visitar per tal de conèixer-nos personalment, ja que això permetrà fer més agradables i fluïdes les nostres relacions comercials.

Durant els esmentats dies, us presentarem en exclusiva les darreres novetats de Raïmivi: els perfums per a homes i per a dones amb els aromes de les varietats de raïm més flairoses i sensuals que es cultiven a les nostres finques, els deliciosos vinagres aromàtics especialment creats per als amants de la cuina actual i l’exquisit cava rosat “Rosalia” elaborat per complaure el paladar dels qui volen gaudir d’un escumós refrescant sense renunciar a l’alta qualitat que caracteritza els nostres productes.

En motiu de la Fira, aplicarem en totes les novetats presentades un 50% de descompte en concepte de promoció de llançament. Així com també oferirem aquest percentatge tan avantatjós en els moscatells, protagonistes especials durant els tres dies i que tindreu l’oportunitat de tastar, tots aquells que passeu pel nostre estand.

A més, també aplicarem un 20% de descompte especial en la resta de productes de Raïmivi: vins blancs, negres i rosats, caves, conyacs i portos en les comandes efectuades a la Fira i en totes les compres fetes fins al 31 de març de 2016.

D’altra banda, us convidem a assistir a la presentació de la nostra empresa, que tindrà lloc dijous, 10 de març, a les 11h del matí i en la que, a més d’explicar els nostres productes i les novetats, també realitzarem una sessió de tast de dos dels nostres millors vins, un de blanc i un altre de negre.

Us hi esperem!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI