JORNADA ENOTURÍSTICA 21 DE NOVEMBRE

El passat dia  21 de novembre varem rebre a les nostres instal·lacions a tres grups de companys de SEFED’s de Barcelona (Modular Sefed, Glups i Protec Laboral),  tant ells com nosaltres vam gaudir  d’una jornada d’enoturisme a les nostres instal·lacions.

La presentació va estar tot un èxit, amb una passejada pel món del vi, amb un tast inclòs i una explicació de les etiquetes més curioses del mercat, per donar un to humorístic i divertit a la presentació.
Tot seguit vam fer una caminada a les finques i vinyes més properes  al nostre centre, on ens van mostrar les varietats autòctones del Penedès, tot admirant un paisatge increïble.La caminada va continuar amb la visita a les instal·lacions de “Bodegues Torres”,  on vam poder gaudir d’una ruta guiada per totes les instal·lacions i per uns moments vam tornar als orígens del vi de nostra terra. Unes bodegues increïbles, un ambient acollidor i uns documentals a les seves bodegues subterrànies que et posaven la pell de gallina, únics.
Varem veure les seves premses i el seu museu i unes pintures del Penedès que et feien viatjar a altres temps, precioses.
La visita va finalitzar amb  un tast de vins, una degustació del seu vi “Viña  Esmeralda”.
Vaig aprendre a distingir aromes i sabors,  a servir el vi i com no, a gaudir-ne amb moderació.
En resum, va estar una jornada molt  agradable en companyia dels nostres companys dels SEFED's que van gaudir  com nosaltres de essència d’aquestes terres.
Per mi ha estat  un pas per la difusió de la Cultura del vi i del cava.De tornada tots nosaltres vam gaudir d’un paisatge i unes vistes increïbles de Vilafranca.

Carme Torras

Comentaris

Entrades populars