UN TAST OBJECTIU DE LA FIRA 2014
Des de Raïmivi Sefed, estem molt satisfets dels resultats obtinguts, dels dies 12 al 14 de març de  2014, en els que es va celebrar la XI Fira Internacional d'Empreses Simulades a Barcelona. A on van assistir-hi 85 sefeds, un grup important d'empreses Nacionals i Internacionals,. que des de l'ull objectiu de la nostra càmera van anar passant per l'estand B027 de Raïmivi Sefed, SAS, una extensa varietat d'empreses i representants catalanes i estrangeres.

El reclam suculent de Raïmivi Sefed, que va captar a molts clients/treballadors, va esser d’il·lusió i moltes ganes de fer la feina ben feta per part de l’alumnat i tutors.

El tast que es va oferir als clients va ser excel·lent. Un moscatell del qual se'n va valorar el seu color, olor i gust, moments que eren immortalitzats per la mirada objectiva  de les instantànies que ens anaven deixant els diferents participants.La part lúdica, divertida i amistosa la va copsar  l'objectiu retratant als alumnes de  l'àrea Administrativa, realitzant  les imatges dels grups al mateix estand, participant en el photocall, creat pels alumnes, que va tenir excel·lent acollida i participació per part de tothom. 
Les captures del photocall realitzades, van entrar en un sorteig  d'una ampolla de moscatell.
Els diferents representants de les empreses acompanyats d’alumnes de Raïmivi, es van fer fotografies per segellar les negociacions de compra - venda entre les diverses empreses simulades.

El tercer i darrer dia de la celebració de la Fira, l’aforament de la sala d’actes es va posar de gom a gom per gaudir de les imatges de la Presentació per donar a conèixer la nostra empresa Raïmivi, que van realitzar els alumnes amb professionalitat davant d’un públic entregat. L’ull reporter de l’objectiu no va parar de copsar  instantànies per l’arxiu de l’empresa.
Com a cloenda es va convidar a un tast de moscatell, a tots els assistents a  l'acte.

Des de Raïmivi Sefed, SAS aquest es el nostre tast objectiu de la participació a la XI Fira Internacional d’Empreses Simulades 2014.
                                                                                                       
Montserrat Duran

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI