“ALGUNA COSA MÉS QUE RAÏM”PROPIETATS DEL RAÏM

El raïm , en totes les variants , no només és una fruita deliciosa , sinó que hi ha moltes propietats que beneficien la nostra salut en molts sentits, com per exemple:1 . Desintoxicant: És rica en potassi , el qual controla l'equilibri dels líquids en l'organisme i els seus nivells baixos de sodi . A més té vitamina B , que intervé en el metabolisme dels greixos .

2 . Diürètic: Algunes de les magnífiques propietats del raïm es troben en la pell , com la capacitat de solucionar problemes de trànsit intestinal , restrenyiment . Les seves sals potàssiques afavoreixen la secreció d'orina pel que el raïm està recomanada per patiments renals .

3 . Font d'energia: És rica en glucosa i hidrats de carboni pel que és ideal per a esportistes , nens en època de creixement o persones amb nivells baixos de sucre en la sang .

4 . Circulació: Un dels grans beneficis que aporta aquesta fruita a la nostra salut és la capacitat d'atenuar les varius , disminuir el risc de flebitis i hemorroides , baixar la tensió arterial i alleujar les rampes musculars i artritis .

5 . Anti – envelliment: Es deu al fet que conté resveratrol , que frena el deteriorament del nostre organisme i millora la qualitat de vida dels ancians .

6 . Anti – depressiu: Ajudar amb la depressió , l'estrès , així com amb les propietats del raïm de millorar la transmissió i generació impuls nerviós i muscular .

7 . Anti – cancerígena: Aquesta important propietat del raïm es deu a la presència de pterostilbeno que inhibeix l'enzim citocrom ,que és la responsable d'activar alguns compostos coneguts com "procarcinógenos". 

8 . Defenses: A més de tot això, hi ha magnífiques propietats del raïm que combaten la baixa de defenses , així com també afavoreixen la producció de glòbuls vermells i blancs .

Arantzazu Morals Gil

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI