UNA TARDA PERFECTA D'ESTIUHola amigues i amics, us vull explicar una tarda d’estiu perfecte

Tot va començar un dia que el meu fill petit, l’Aleix, va dir que volia tocar el timbal. Sortint de les classes del Sefed, vaig veure una propaganda d'una escola de música a Vilafranca que feien un taller d'iniciació. De seguida li vaig apuntar, abans que s'ho pensés dues vegades, aquests nens de l'era de l'informàtica, no surten de l'ordinador, pel que vaig veure una oportunitat genial per que fes coses diferents i fes amics nous.

El taller era només d'una setmana, ell anava encantat tots els dies, la sorpresa va arribar dijous quan li van dir que divendres hauria de fer una audició al claustre del convent de Sant Francesc a Vilafranca.

Imagineu, nervis, histèria, estrès, havia fet només 4 dies d’assaig i divendres hauria d'estar tocant davant del públic, no només ell és clar, tots els companys.

Va arribar el gran dia i va coincidir amb que era el començament del Vijazz, us podeu imaginar, tota la família copa en mà (ell no és clar), ens dirigim a veure i escoltar l'audició, l'ambient era esplèndid, acabava la tarda, el sol s’anava posant, el lloc era idíl·lic, la copa del millor vi negre què pugis provar, El Maset, dels cellers Raïmivi
, bona música, i sobretot que el meu fill ho va fer genial, estàvem pletòrics i orgullosos. Que més es pot demanar a una tarda d'estiu perfecte!!!


Pilar García

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI