RECICLAR I CREAR La Importància del Reciclatge…i l’Art de crear !!!!!   

 
Aprofitant que s’acosta el dia Mundial del reciclatge, que es celebra el dia 27 de Maig, vull donar a conèixer la importància del reciclatge, ja que està a les nostres mans, cuidar del planeta i poder treure’n partit d’aquest acte, sempre reciclant.

Els nostres petits, cal que tinguin consciència de la importància que el reciclatge té en les nostres vides.

Per això, nosaltres, com la resta d’aspectes educatius que ens envolten, som el millor exemple per a ells. De res serveix que els  eduquin en aquest aspecte fora de casa, si no fem d’aquesta pràctica una rutina més, de les que formen part la nostra vida.

La meva experiència personal és molt satisfactòria, jo, a les meves estones lliures ( que ara son poques ) sempre intento reciclar i crear.


Ara mateix, reciclo amb paper de diari i revistes, que sempre acaben al contenidor de paper, aprofitant-los i creant des de braçalets, polseres, làmpades, porta fotos, gerros i plats decoratius etc.
Si ets creatiu i imaginatiu sempre podràs incloure complements, pintures, peces de bijuteria, diferents papers, vernissos etc..

I que millor, que brindar amb un vi de Raïmivi, posat en un ampoller creat per un mateix......Animeu-vos a RECICLAR!!!!!


TANIA BONILLA

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI