EL VI I LA BELLESAL’enoturisme està de moda i el vi ja no és només un plaer per degustar sino que  també s’ ha convertit en un aliat de la salut i de la bellesa. Cada vegada és més freqüent la visita de turistes a centres de vi teràpia en busca d’uns dies de tranquil·litat, tractant-se  d’ un turisme molt interessant pel seu alt nivell cultural i social.

 
Si Cleopatra prenia banys de llet per aclarir i netejar  el seu cos, ara al segle XXI fem el mateix amb el vi.  La vi teràpia va néixer als anys 90 a la regió francesa de Graves, una  zona on neixen vins negres de gran qualitat.Matilde Cathiard i Bertrand Thomas van voler aplicar les propietats antioxidants  que aporta el raïm sobre la pell per millorar l’aspecte  i prevenir l’ envelliment.
Com és conegut per tots, el vi conté polifenols, grans protectors, és ric en vitamines A, C i E que difuminen les arrugues, el vi afavoreix la circulació, aporta a la pell elasticitat, fermesa i també combat la cel·lulitis.


Aquestes qualitats antioxidants del raïm  van ser ja  descobertes a l’antiga Grècia  per evitar  els efectes nocius del sol i ajudar a la pell en la seva  activitat  regenerativa, gràcies a la quantitat de oligoelements i resveratrol que té.


Com a novetat molts centres de vi teràpia ja fan servir caves per fer tractaments cosmètics,ja que és una important font de cèl·lules mares vegetals que ajuden moltíssim a la regeneració de la pell.


Per finalitzar us ofereixo la possibilitat de fer un autèntic tractament de vi teràpia a casa, podeu utilitzar alguns dels nostres vins negres com Formigosa, Puig de la Mola, Bon Tast o Mas d’en Font, tots aquests son Cabernet, Sauvignon i aquests vins son tranquil·litzants i eliminen cèl·lules mortes.-4 tasses Vi Negre
-1tassa de Mel                          
-RELAXA’T I GAUDEIX!!!! 

Anna Gómez

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI