VIJAZZQUÈ ÉS, I PERQUÈ ES FA EL VIJAZZ?

El  Vijazz, pels que no ho sàpiguen, és un festival que ha sorgit aquí al Penedès, i que es celebra a Vilafranca.

Es tracta d’un esdeveniment festiu a l’aire lliure, on es dona a conèixer la millor varietat dels nostres vins i caves, i que podràs degustar a la nostra Vila.
Compta amb la presència dels millors elaboradors de la zona, disposats en expositors per tota la rambla principal de Vilafranca.

Aquesta iniciativa ve donada per la part de l’Acadèmia Tastavins del Penedès i del Jazz Penedès, amb l’interès de relacionar culturalment els nostres vins a ritme de jazz.

Aquest esdeveniment es fa cada any i es celebra el primer cap de setmana de juliol. Atrau a molta gent, i es viu de manera molt intensa, ja que durant tota la setmana, es realitzen activitats paral·leles, que  van lligades al món dels vins i caves : tasts comentats, maridatges, visites a cellers, i espectacles al carrer, etc... 

Durant aquesta setmana, podrem degustar els vins i caves de la nostra terra, i relacionar-los harmònicament amb el món del jazz, ja que podrem gaudir de l’actuació en directe d’ artistes de primer nivell, a l’aire lliure i de manera gratuïta.

Tot i que el Jazz no m’agrada massa, crec que conjuguen bastant bé, i que transmeten una relació càlida i relaxant.

Durant els anys que segueixo el festival, penso que ha rebut una bona acceptació per part dels tots els assistents, i espero que així continuï.

Joan Torné

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI