UNA EXPERIÈNCIA INTERESSANT A RÀDIO VILAFRANCA

El passat dijous 10 de novembre la  coordinadora del  Programa SEFED Dolors Carbó,  Àngels Masachs com a representant dels monitors i un grup d’alumnes: Elena Asensio, Lara Téllez, Joan Viñas i jo mateix vàrem anar a Radio Vilafranca per participar en el programa “Penedès Gamma Extra”, conduit per Sílvia Delgado.
Tots nosaltres vàrem actuar en representació dels nostres     companys i alguns van fer el seu baptisme a les ones radiofòniques parlant de diferents aspectes del curs expressant la nostra opinió en la taula de debat obert i en directe per les ones de Ràdio Vilafranca.
En el decurs del programa es va parlar sobre el que és el SEFED, on es pot cursar, quines matèries  s’estudien, activitats transversals del curs i un llarg etcètera i també del proper IV VITAST  que com sempre, tant els alumnes com el professorat, ens hem esmerçat molt en fer possible aquesta nova edició, que esperem sorprengui gratament als nostres convidats
Cal recordar que el VITAST és una acció comercial en la que participem tots els alumnes, essent l’objectiu principal la projecció de la nostra empresa dins la xarxa d’empreses simulades per promocionar i donar a conèixer els nostres productes.
En la preparació d’aquest acte, els diferents alumnes del segon semestre del curs 2011 tenim l’oportunitat de treballar una sèrie de competències a nivell real ja que totes les tasques estan condicionades per unes dates d’execució i lliurament.

Cadascú de nosaltres hem fet mans i mànigues, perquè el dia 25 de novembre tot estigui al seu punt i hem cuidat fins l’últim detall. No cal dir que tota aquesta feina ha estat molt gratificant.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI