EVENTS RAÏMIVI: III VITAST La consolidació d'un acte

Els alumnes del segon semestre del 2010 van organitzar el III VITAST.
A continuació us expliquem la seva experiència:
Recordem que el VITAST és una acció comercial en la que participen tots els alumnes, éssent l’objectiu principal la projecció de la nostra empresa dins la xarxa d’empreses simulades per promocionar i donar a conèixer els nostres productes.

En la preparació d’aquest acte, els alumnes-treballadors del segon semestre del curs 2010, van tenir la oportunitat de treballar una sèrie de competències a nivell real ja que totes les tasques estan condicionades per unes dates d’execució i entrega obligant-los a treballar a un ritme accelerat, amb un alt nivell de competència i exigència, acostant-se molt a l’empresa real.
Entre les feines a fer, podem destacar la necessitat de treballar en equip, la oportunitat de conèixer més de prop el mon del vi, aprendre a programar, estructurar els diferents actes, fer presentacions en públic, preparar les negociacions amb els clients...

En el tercer VITAST vam tenir l’avantatge de disposar de molts recursos i material de les altres edicions per la preparació de tots els actes però volem destacar la capacitat d’innovar per part dels alumnes.
Es va considerar com a fet important donar una imatge de professionalitat i els mateixos alumnes van suggerir anar tots vestits  seguint un mateix criteri.
En la presentació de l’empresa, on van explicar tot el procés d’elaboració i ensenyar tots els nostres productes, van sorprendre als assistents amb una historia molt original dels inicis de la nostra empresa , arrancant uns aplaudiments del púbic, cosa que va suposar una grata sorpresa per els alumnes que van fer l’exposició. També es van donar a conèixer algunes dades econòmiques de l’exercici de l’any 2010 donant una dimensió més real a l’empresa simulada.En l’acte del tast com a novetat es va incorporar un maridatge comentat entre la música i els nostres vins (vins cedits per l’empresa TORRES, la nostra empresa matriu) buscant la relació harmònica entre els vins escollits i la música interpretada,  combinació que va aconseguir formar un conjunt sorprenentment harmoniós que potencià el sabor dels vins i els hi va donar nous matisos.També cal destacar en aquesta tercera edició la participació dels membres de l’Escola de Cambrers del Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret que van preparar la sala i les taules i ens van impressionar amb el servei dels vins seleccionats, ja que anaven tots molt ben uniformats i van servir amb molta professionalitat.

-  Una altre novetat fou la decoració de la sala del VITAST on es va disposar d’un espai on van exposar una petita col·lecció d’estris de pagès i  atuells antics molt ben disposats.


Els assistents van poder fer una visita guiada per les instal.lacions de RAÍMIVI SEFED de la mà de dues de les nostres alumnes.

  
Per finalitzar les rondes de negociació que van estar organitzades amb molta  cura, tenint en compte l’espai i el temps a disposar per donar el màxim rendiment, fent moltes operacions de compra-venda on també vam tenir la novetat de fer un petit obsequi als participants dels sefeds convidats i una rifa dels vins del tast tot fent la coenda del III VITAST.


Així doncs, donat que la tercera edició del VITAST va ser tot un èxit esperem que n’hi hagin moltes més i que tots els participants continuïn innovant i no ens deixin de sorprendre
.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI