BUSINESS TOUR 2011

Divendres 18 de març va tenir lloc a RAÏMIVI SEFED,SAS , una trobada entre diversos SEFEDs.
   Tot va començar el mes de febrer quan vàrem assistir al meeting point organitzat per Menage i Hoteleria de Tàrrega, on els participants de RAÏMIVI portaven una oferta de cava en la que es va oferir la possibilitat de visitar les nostres instal·lacions i les "Bodegas Torres", a tots els SEFEDs que fessin una comanda dels productes ofertats.
   Per preparar aquesta trobada ens vam organitzar per grups, fent les següents tasques: realització de les acreditacions, preparar la presentació de la nostre empresa, negociacions i una visita guiada a les instal·lacions de Raïmivi, SAS.

PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA EMPRESA
  La jornada va començar a primera hora del matí amb l´arribada dels Sefeds convidats. El grup responsable de recepció els va donar la benvinguda. A la sala d´actes, la nostra coordinadora  Dolors Carbó va fer una petita introducció, donant pas als nostres companys encarregats de fer la presentació de la nostre empresa RAÏMIVI.
  Desprès de tota la jornada, vam fer un petit recull de les impressions dels companys, segons les funcions que van realitzar.


Entrevista a la Glòria, component de la presentació:
- El temps que heu disposat  per preparar-vos ha estat suficient?
- Sí, perquè es va compaginar la feina diària que fem al SEFED amb la preparació de la presentació; aproximadament dues setmanes.
- Com es va organitzar la feina?
- Amb l’ajuda de les monitores vam acabar de polir tot el que ens haviem preparat, i per acabar vam perfilar la part que li tocava de dir a cada company.
- Com valores aquesta experiència?
- Ha estat una exèriència molt bona, desprès de l’esforç de preparar i fer la presentació amb satisfacció, tot va sortir molt bé. Estem contents d'haver fet la feina ben feta.
- Ho tornaries a fer?
- Sí,  perquè la experiència va ser molt gratificant. El fet de parlar en públic ens dóna una seguretat que no tens si mai no ho has fet.

Petita entrevista a la Jenny, que juntament amb el Tomàs van fer la visita guiada per les instal·lacions de Raïmivi:
    - Com va ser l’experiència de ser guia per un dia?
En principi va ser bona, ja que la gent que vaig acompanyar per les instal·lacions de La Fassina en general estaven molt interessats per la història del edifici i per veure las aules on desenvolupem les nostres activitats educatives.
     -     Com es va preparar la visita?
Els antecedents històrics de la població els varem buscar per Internet i més concretament els de La Fassina ens els varen facilitar las monitores i la coordinadora del Sefed.


NEGOCIACIONS
   Les negociacions van ser tot un èxit, gràcies a una meticulosa organització tant en l’espai com en el temps. L’aula de negociació estava organitzada en taules numerades per agilitzar l’acció comercial. En el moment de rebre els convidats se’ls hi donava una acreditació i la seva ubicació a l’ aula. La negociació va tenir una durada d’ una hora durant la qual els convidats es van mostrat molt participatius.

VISITA "BODEGAS TORRES"
Tots els assistents van poder disfrutar d'una interessant visita a les "Bodegas TORRES".

CLOENDA
Voldriem agrair a tots els sefeds convidats; (Intercala, Glups i Protect Laboral), la seva participació en aquest acte i la seva predisposició a col.laborar durant tota la jornada i felicitar a tots els companys de RAÍMIVI  amb el convenciment de que va ser una experiència molt enriquidora.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI