UNA EXPERIÈNCIA SENSE ALCOHOL A PROTEC LABORAL

Un petit grup del departament comercial de Raïmivi, vam preparar la presentació de Naturvi. Ens va portar molt de treball ja que vam haver de retocar un PowerPoint ja existent, afegint vídeos i canviant imatges.

Després vam repartir la presentació en 3 parts entre la Mercè, la Jenni i el Tomàs. Tots volíem provar el vi que ens tocava promocionar, així que el Tomàs ens va sorprendre portant una ampolla de Natureo (el nom real amb el que l’empresa Torres comercialitza Naturvi). Ens va semblar un vi agradable i vam pensar que a més, podríem fer un petit descompte pel dia de la presentació.

El dia abans vam fer l’assaig general amb els nostres companys, practicant el tast. Tot i que estàvem molt nerviosos, ens van dir que ens havia sortit força be.

Va arribar el gran dia, estàvem molt nerviosos, ens vam posar a assajar, de nou, per treure’ns els nervis de sobre. Desprès d’esmorzar van començar les presses, que si les copes, que si l’obridor... que si l’ampolla!!!

El viatge va ser mogut, tantes obres... quasi ens perdem! Per sort nomes van ser dos segons i tornada a la carretera que ens portaria a Sant Pere de Ribes.
Una vegada al lloc, més nervis, ja ens esperaven. Pensàvem que ells també haurien preparat alguna presentació, però no va ser així.
Vam començar a repartir les fitxes i les copes per fer la presentació.

Primer la Mercè amb la introducció i l’elaboració, desprès la Jenni amb l’explicació del vídeo de la columna de cons rotatoris que va quedar molt professional, i per últim el Tomàs amb l’exposició del tast, on els de Protec es van mostrar receptius i van seguir totes les seves indicacions.

Aplaudiments i..... comença la negociació!

A cada taula hi havia 4 persones de Protec i 2 persones de Raïmivi. Es va vendre més del que es va comprar.
En general va estar molt interessant, dos dels grups de Protec van fer un compra important. Van ser molt agradables i fins i tot ens van fer confidències. El tercer grup no va tenir tanta sort i la compra va ser mes petita.

I entre guants i vi, va arribar l’hora de marxar, però no sense abans donar un tomb per veure les seves oficines, que ens van encantar! Tot molt ordenat, amb molta llum i molt espai.

Desprès ens vam fer moltes fotos, per tenir un record de la nostra visita i tot i que ens sabia greu marxar, mitja volta i cap a LA FASSINA!


Editat per:
Tomàs Razquin,
Mercè Salvador i
Jennifer Núñez.


Més fotografies de la visita  a la galeria d'imatges.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI