TAST DE NATURVI A TERRISSAL


VISITA A TERRISSAL

La visita a TERRISSAL va ser una experiència molt enriquidora tant a nivell individual com a nivell de grup, ja que vam tenir la possibilitat de compartir amb els companys del Sefed del Vendrell la presentació de NATURVI, el nostre vi quasi sense alcohol, i la realització d’un tast on va participar tot el grup de TERRISSAL, posteriorment, la negociació de la compra/venda dels productes.

Compartint aquest tipus d’experiències, valores la seva importància ja que en un principi semblava quasi impossible poder parlar davant d’un públic desconegut, per la timidesa o neguit, tot i que el grup de TERRISSAL va ser qui va fer la presentació en primer lloc i així es va trencar una mica el gel.

Un cop finalitzat l’acte s’havia convertit en una experiència totalment enriquidora i gratificant i ens vam adonar que la majoria dels participants es trobaven pràcticament en la mateixa situació.

Després de la presentació i el tast, vam reunir-nos per grups dues persones de TERRISSAL i dues de RAÏMIVI i va començar la negociació. Aquesta es va preparar dies abans obtenint informes sobre el nostre negoci amb TERRISSAL tant de compres com de vendes. Tot i que nosaltres, havíem fet un volum inferior de compres la veritat es que va ser una tasca relativament  fàcil ja que van estar molt predisposats a comprar els nostres productes.

Un cop assolides les negociacions, una de les monitores de TERRISSAL ens va fer una visita guiada del centre, concretament l’última planta que es on fan la simulació, després de fer un intercanvi d’opinions ens vam fer unes fotografies de grup i ens vam acomiadar.

En definitiva, una molt bona experiència!!!


Montse Compte
David Bertran

                                    Per veure més fotografies anar a la galeria d'imatges

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI