L'EXPERIÈNCIA D'UNA ENTREVISTA

Bé, tot va començar un dia que ens van proposar fer un article per la revista Notícies Raïmivi. 
La Núria i jo ho vam tenir molt clar de seguida, varem optar per fer l’article a la secció d’Empreses Reals, Cellers del Penedès però com som molt inquietes vam fer la proposta d’entrevistar a un personatge relacionat amb el món del i del cava. Aquesta idea va passar per sobre la proposta que ens van fer i pensant una miqueta varem optar pel president de la D.O. Penedès, el Francesc Pascual.


La veritat és  que estàvem nervioses, encara que fos una persona propera no deixava de ser el President de la D.O. Penedès, i això sempre imposa una mica, per dues persones que mai s’han dedicat al periodisme. Havíem treballat bastant les preguntes a fer-li, i ni havia més d’una que era punyent. Però la veritat es que va ser una entrevista molt amena, i molt interessant, ja que jo personalment estic una mica involucrada en el mon del vi i del cava.

La sensació que varem tenir quan l’entrevistàvem  era d’una persona molt propera, fins i tot varem comentar que era un pagès que feia de president. Una cosa que ens va impressionar va ser un quadre que tenia al seu despatx, una copa de vi que sortia d’un cep amb la seva arrel; la terra, i ens va explicar la seva procedència.

Realment en finalitzar l’entrevista teníem una sensació de que les coses no auguren massa bé per aquest sector, tot i que des de la D.O. Penedès es fa tot el possible per promocionar els nostres vins. En Francesc Pascual va ser una persona molt clara i molt franca a l’hora d’expressar el futur de la D.O. Penedès i dels pagesos de la comarca.

Ha estat un experiència molt positiva, la preparació, la cerca d’informació, al posar-se d’acord per escollir les preguntes. I els nervis de que tot surti bé.

Ens hem quedat amb ganes de poder fer l’entrevista a les caves, tal i com inicialment havíem escollit, però també hem après, que no ho podem fer tot.

Recordeu que a final d’any sortirà publicat el número 3 de la revista a la secció d’Actualitat Vitivinícola, s’inclourà l'entrevista i l'editarem en el blogg. Espero que la trobeu molt interessant!!!

Dolors Bruguera

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

PROMOCIÓ VIJAZZ

PROCÉS DE L'ELABORACIO DEL VI